Telefon nou sau resigilat?

Cand vrei sa iti cumperi un telefon mai nou, mai performant, cu functii noi, pretul nu este chiar atat de mic. Tocmai de aceea, de multe ori persoanele se razgandesc si opteaza pentru un alt model de telefon care este mai ieftin, pe care si-l pot permite, chiar daca nu le place atat de mult. Dar nu vor sa se gandesca la faptul ca daca gasesc telefonul resigilat, este o alegere foarte buna, pentru ca pot beneficia de o reducere in jur de 200-300 de lei. Este o teama ca vor primi un telefon stricat sau spart si nu vor sa se riste. Dar nu este adevarat si de aceea, in randurile de mai jos voi explica ce inseamna un telefon resigilat. 

Se poate ca cineva sa cumpere un telefon, il va folosi pentru o perioada scurta de timp, dar din mai multe motive se gandeste ca mai bine il returneaza. Fie nu ii place, fie avea alte asteptari sau multe altele. Are la dispozitie maxim 30 de zile in care poate face returul. Atunci cand face returul se verifica daca telefonul are vreo zgarietura sau alte probleme si in cazul in care totul este in regula, se accepta returul. In caz contrar, nu se va accepta, pentru ca nu au cum sa mai scoata la vanzare un telefon care are probleme, indiferent ce probleme. Pentru ca telefonul a mai fost folosit de catre o alta persoana, nu se poate sa scoata telefonul la vanzare la pretul initial, ca cel pe care il are modelul care nu a fost folosit de catre altcineva si de aceea telefonul care a mai fost folosit va beneficia de o reducere de aproximativ 200-300 de lei. Pentru ca are aceasta reducere nu inseamna ca este stricat si vor sa scape de el. Asa ca, daca de exemplu, ai gasit un Samsung Galaxy C5 resigilat si este si telefonul pe care ti-l doresti, nu ezita sa il cumperi, pentru ca nu vei primi in cutie un telefonul spart, astfel incat sa fie nevoie de o inlocuire a geamului la Samsung Galaxy C5

Deci un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre o alta persoana, inseamna ca nu vei fi primul utilizator. Primul utilizator l-a returnat in perioada maxima de 30 de zile din varii motive si telefonul a fost scos la vanzare cu un pret mai mic cu 200-300 de lei.

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi un telefon dar nu ai un buget suficient de mare pentru a-l cumpara nou nout, poti sa iei in calcul varianta de a-l cumpara resigilat, pentru ca pretul este mai mic cu 200-300 de lei. Telefonul resigilat inseamna un telefon folosit de catre altcineva pe o perioada maxima de 30 de zile si l-a returnat. Daca telefonul ar fi avut vreo problema, nu ar fi fost acceptat returul. Asa ca, un telefon resigilat nu inseamna un telefon stricat sau spart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *